den bomben i går

Det er med sjokk og sorg jeg tenker på bomben i Oslo sentrum og drapene på AUF's ungdomsleir i går. Mine tanker går til alle de som har mistet noen.

Det var jo kjempe trist at han mannen skulle sprenge den bomben og kle seg ut som politi på Utøya. Jeg syns også kjempe synd på foreldrene og de som var glad i dem som ble drept..  Det er mange som har tent lys og det har vi også gjort, eller vi gjør det omtrent hver dag, men uantsett: vi tente lys.. heheh :-)  Det er også¨mange kjendiser som har skirvd til Norge.
Justin bieber hadde skrivd: My prayers go to everyone in Norway and my friend Suniva. #prayforNorway
Sophia Bush hadde skirvd: Terrible news about the bombing in #Oslo #Norway today (yesterday) you are all in my thoughts..
Jasmine Villegas: Praying for peace in Norway. May God watch over you and everyone injured by the casualties.
Ryan good: Praying for Oslo.
Chris Medina: Crazy stuff going on in Norway. a massive explosion and a shooting. Stay low, syat in, stay safe and close to the people you love.  og:  I'm worried about my people in Norway. #prayfornorway I wish I was there to help :-(
Erine Halter: Bomb attack & shooting spree by my imperonating a policeman in Norway. My heart goes out for Oslo #prayforNorway
Chad Michael Murray: Blessing to all affected by the tragedies in Norway. God bless #PrayforNorway
Katy Perry: Lets pray for our Norway friend as we lay out hands down tonight.

Jeg håper virkelig Jaden Smith også skriver noe om Norge, da hadde jeg blitt glad!

-Mizza;*


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Makka & Mizza ☮ <33

Makka & Mizza ☮ <33

14, Tinn

Hei du har nå kommet til en blogg, som handlet før om 2 jenter som kaller seg får Makka & Mizza. Men Makka har sluttet så nå er det bare Mizza som blogger. Husk : Hvis du kommenterer, kommenterer jeg til bake :)

Make Us Happy <3<3 ! ^^)

Kategorier

Arkiv

hits