Rebecca Black

Hei, jeg ville bare høre hva DERE syns om Rebecca Black. Sangen hennes "Friday". Det er veldig mange som har sett videoen hennes, noe med 474, 094 eller noe.. Men de fleste har stykker på "dislike" og henne har nå 23, 016 dislikes og 5,225 likes. Det verste er da at de fleste bare trykker på dislike fordi alle andre gjør det.. Og sangen var vel noe med youtubes verste sang og flest dislikes eller noe sånt.. Folk skriver kjempe stygge ting til henne og det er mange folk som bruker tiden sin på å lage stygge videoer om Rebecca Black. Jeg syns det er kjempe frekt. "Jeg gråt litt, jeg er jo bare 13 år. Jeg er veldig lei meg over kommentarene. Disse menneskene kjenner meg jo ikke" sier Rebecca Black til The sun.  Moren hennes brukte jo 11 millioner kr på plateselskap og 11 millioner til for å lage musikkvideo også hater omtrent hele verden henne.. Men Lady Gaga, Jaden Smith også var det en til jeg ikke husker: de syns sangen hennes er kjempe kul! 
  

 Dette er låta Friday som hun tjener penger på mest lattergjort..
 Jeg liker bedere den nye låta hennes som heter My Moment.

Hva syns du om sangen?
-Mizza;* 

 

 

Én kommentar

Syntes ikke noe om friday sangen. Har konkurranse på bloggen hvor du kan vinne et gavekort på 500 kr fra Junkyard, lyst og delta?

Skriv en ny kommentar

Makka & Mizza ☮ <33

Makka & Mizza ☮ <33

14, Tinn

Hei du har nå kommet til en blogg, som handlet før om 2 jenter som kaller seg får Makka & Mizza. Men Makka har sluttet så nå er det bare Mizza som blogger. Husk : Hvis du kommenterer, kommenterer jeg til bake :)

Make Us Happy <3<3 ! ^^)

Kategorier

Arkiv

hits