bloggpause + spiritisme + ragga + jaden<3<3<3

Hei, først vil jeg bare si at jeg tar meg en bloggpause fram til jeg har noe jeg kan blogge om. Det er jo kjedelig å bare blogge og lese det samme hele tiden. Fordi det bare er regnvær og da er det ikke så mye annet man kan blogge om.
Jeg har liksom ikke noe annet å blogge om, så jeg tar meg en blogg pause fram til jeg har noe å blogge om. Det er derfor jeg ikke har blogga på noen dager!


foto_ragnfrid   sommeren 2010

______________________________________________________________________________________________

I forrige innlegg sa jeg at jeg og aline skulle spille spiritisme. Vi gjorde det. Første dagen så fikk vi ikke gjort det likevell, siden broren til aline ikke ville sove og det ble noe med halv 12 da. pcen til aline gikk veldig treigt og vi fikk ikke laget akret ferdig. (broren hennes ville også være med, det var derfor han måtte sovne først) Så jeg overnatta der neste dag også sånn at vi kunne prøve! Vi gjorde det nøyaktig klokka 12, men det virka ikke! -.-  Vi som hadde gledet oss også virka det ikke! Jeg ble skikkelig irritert.


tatt fra google

__________________________________________________________________________________________________

Ragnfrid er her på Rjukan nå! Hun kom på onsdag. Tanta hennes skal flytte til et nytt hus, faktisk Ragnfrid sitt gamle hus. så jeg hjelper dem å flytte. Med å vaske i huset og sånne ting! Jeg skulle dit egentlig i går, men så glemte jeg det.. hihi (:
Men ja hvertfall, det er hvertfall morsomt å se Ragnfrid igjen etter en lang tid. Så hvis hun skal opp igjen den uka jeg kommer så bare tar jeg bussen sammen med henne sikkert, hehe. foto_privat

____________________________________________________________________________________

Jaden har bursdag idag! Han fyller 13 år :D  Jeg prøvde å legge ut en video på youtube idag, men den virka visst ikke ;S
Jaden han har jo bursdag 08.juli og klokka i california nå er : 04:30am (tror jeg)  såå han er nok sikkert ikke våken!
Men jeg håper at han får en bra bursdag fordi jeg elsker han så høyt <3<3<3
Jaden Christopher Syre Smith, verdens beste gutt ass! skulle ønske jeg kunne møte deg en dag! Det hadde vært en drøm som kom i oppfyllelse <3  Love ya :)
awww;* får så lyst til å spise han opp her <3


tatt fra filmen: the pursuit of happiness (:

han er såå søt! <3


jaden og moises :D 

det ble mange bilder pga bursdagen hans !  when u smile, I smile <3

*Hva syns du om at jeg tar bloggpause?
*Har du spilt spiritisme før, isåfall virket det?
*Liker du Jaden?
-Mizza;*

 

Én kommentar

Du kjenner meg ;;

12.10.2011 kl.20:23

"Aww ;* Får så lyst til å spise han opp her <3 "

Kanibal ellr?.. MUTAFUCKA!! :'( Han er ikke fin akk. da.. (: HAHAHAHAHA

Kjøttbudding er finere ;** & Rebecca black er faen meg finere ;; HAHHAAHHAA! (U)

Spiritisme? Tissa du på deg? (: Hihi , det er bare litt typisk deg , kjenner deg jo veldig godt , nå får du lure på hvem jeg er (: HIHIHIHIHIHIHIHI ;3

Skriv en ny kommentar

Makka & Mizza ☮ <33

Makka & Mizza ☮ <33

15, Tinn

Hei du har nå kommet til en blogg, som handlet før om 2 jenter som kaller seg får Makka & Mizza. Men Makka har sluttet så nå er det bare Mizza som blogger. Husk : Hvis du kommenterer, kommenterer jeg til bake :)

Make Us Happy <3<3 ! ^^)

Kategorier

Arkiv

hits