Solfesten (uten bilder)

Ragga kom på fredag. Jeg, Makka og Ragga var ute og prata osv.. Det var veldig kaldt, det blåste og til slutt stakk jeg hjem.  Men på lørdag så var jo det solfest, og da dro jeg til Makka så stakk vi opp til byen. Vi kjøpte oss boller mens vi venta på at toget skulle starte. Og når kl var 15:00 så venta vi på at toget skulle komme. Men de folka kom jo ikke før halv 4 ca. Men da toget om var det ikke så mange som var der i år. Men vi gikk til Moah og henta hun så da gikk vi opp til torget for å møte ragga. Da det derre kåringen av hvem som var best var ferdig så gikk jeg, moah, makafi og ragga opp til der hvor det var sukkerspinn og sånt, det var veldig varmt. Men etterhvert måtte Ragga dra hjem til tanta si og jeg og makafi dro også. Da vi kom på Makafi og vi hadde vært der litt så ble kl 21:00 og vi stakk til Ragga. Vi holdt ikke på med så mye da, bare prata litt osv.. Det var gøy å se igjen Ragga ihvertfall :D

ps; det jeg mener med "toget" er at det er mange som har kledd seg ut i sånne rare kostymer og går i et tog fra der ved hyttebyen er og til torget. 

Men nå har jeg sakt det og jeg har bloga litt nå så da snakkes vi seinere en dag,hahahh ;-*

-Mizza;*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Makka & Mizza ☮ <33

Makka & Mizza ☮ <33

13, Tinn

Heisann! Du har kommet til en blogg om 2 jenter på 13 år med navn Makafi & Melissa men bare kall oss Makka & Mizza :) Synge og danse gjør vi dagen lang, musikk og venner kan man ikke leve uten :O <3 blogger om det som faller inn..

Make Us Happy <3<3 ! ^^)

Kategorier

Arkiv

hits