Friday !

 

Endelig er det fredag. Jeg er blirr skikkelig skolelei atte det ikke går ann.
Imorra skal jeg overnatte hjemme hos moah. Det er liksom bedere å være hos henne enn å være hjemme alene å kjede meg, sa jeg alene? mente med fult hus (maybe) nei, faktisk ikke. Søs er borte fram til Søndag. Får vel nye den ene kvelden jeg er uten henne.

Men ja over til at jeg skal overnatte hos Moah. vi har tengt til å lage browies. Det blir helt sikkert bilder og kanskje en video? hvem vet?

Har ikke så mye mere stort  å sii... Forresten til dere som ser på hotel cæsar:
I det siste så har dere fått vite at hun merkelige Vanessa har fått seg blogg og driver å lager videoblogger til bloggen osv.. Jeg har funnet bloggen (ragnfrid fant den) men  det er hvertfall Vanessa. Hun snakker om goggen og at hun er litt sjalu på Runa osv... klikk HER så får du se bloggen..


har forresten ikke sakt dette på bloggen: 
- Jeg har fått meg pannelugg. Jeg ble egentlig ikke så veldig fornøyd med den, men det var vel sikkert fordi det var veldig uvandt. Jeg begynner å vende meg til det nå så.. Den er helt okei egentlig... ;D
Hva skal du i helgen da?
-Mizza;*

 

Én kommentar

linn

19.mar.2011 kl.14:55

utrolig stilig panneluggen din ble :) kledet deg søtis!

Skriv en ny kommentar

Makka & Mizza ☮ <33

Makka & Mizza ☮ <33

13, Tinn

Heisann! Du har kommet til en blogg om 2 jenter på 13 år med navn Makafi & Melissa men bare kall oss Makka & Mizza :) Synge og danse gjør vi dagen lang, musikk og venner kan man ikke leve uten :O <3 blogger om det som faller inn..

Make Us Happy <3<3 ! ^^)

Kategorier

Arkiv

hits