herreguud jeg er så trøtt

Jeg holder på å svime av, skal legge meg snart
stod opp kl 5 men klarte nesten ikke ha øynene åpen, det svidde sykt i øynene mine og der gjør det enda..
Som sagt dro vi til Oslo. Først besøkte vi stortinget og sånt, vi gikk litt rundt i stortinget også hadde vi fri i 50 minutter ca. Jeg, Moah og Makafi leta og leta etter kebab shoppe , men fant INGEN!!
Etter det gikk vi til Nasjonalgalleriet der øynene mine holdte på å falle ned flere ganger (fikk ikke sove lenge i bussen pga det var så bråkete, hver eneste gang jeg fikk sove så var det noe som fikk jeg til å våkne hele tiden..

Men når kl ble 13:00 var vi ferdig på nasjonalgalleriet og vi hadde fri i .... 2 timer.. Vi leta fremdeles etter kebab shoppe, men vi fant ingen, men så ringte Nora meg og sa at hun hadde sett Ragnfrid og at Ragnfrid ba Nora om å si til meg at jeg skulle ringe henne, jeg gjorde det, men hun tok ikke telefonen. Så jeg bare dreit i det akkuratt da for da var mat det viktigste i det øyeblikket.

Da vi hadde gått en stund kom så vi McDonalds så vi gikk heller der å spiste, Makafi forklarte Ragnfrid hvor vi var og hun kom. Da jeg gikk ut så klemma hun meg skikkelig hart. Vi gikk inn og vi spiste, det var så deilig fordi vi har ikke McDonalds her på Rjukan også ELSKER jeg den pomes frites på McDonalds.

Orker ikke fortelle alt nå, skal legge ut noen bilder, men det kommer fler seinere, bare at Makafi har det på sitt kamera..vi var jo selfølgelig innom noen butikker, men fikk ikke tid til så mange,Bildene er tatt fra Ragnfrid sin mobil, bare tok bildene fra Ragnfrid..

åneii, vi skal til vierli imorra, jeg vil IKKE !! Det kommer til å bli gørr kjedelig og jeg holder faktisk på å gråte.. :(

Har du vært på stortinget?

-Mizza;*

Én kommentar

Melissa og Ragnfrid

02.mar.2011 kl.17:27

Du må jo være med til vierli da, det blir jo sikkert morro! UTEN MEG! men savner deg allerede da! ha en fin og koselig dag da

Skriv en ny kommentar

Makka & Mizza ☮ <33

Makka & Mizza ☮ <33

13, Tinn

Heisann! Du har kommet til en blogg om 2 jenter på 13 år med navn Makafi & Melissa men bare kall oss Makka & Mizza :) Synge og danse gjør vi dagen lang, musikk og venner kan man ikke leve uten :O <3 blogger om det som faller inn..

Make Us Happy <3<3 ! ^^)

Kategorier

Arkiv

hits